Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

oi antraxRomânia este în alertă după ce, nu departe de graniţa cu Ungaria, au fost depistate cazuri de infectare cu antrax, la o fermă de oi.

Ferma respectivă a fost deja pusă sub carantină. Mai multe animale au murit din cauza bacteriei care poate fi transmisă omului prin consumul de carne provenită de la animalele bolnave chiar de pe trupurile animalelor care au murit din cauza bacilului Anthracis.

Leşurile animalelor au fost îngropate, iar firma dezinfectată. Medicii şi autorităţile susţin că pericolul a trecut, titrează stirile.rol.ro.

Boala se manifestă, iniţial, ca o iritaţie a pielii. Perioada de incubare este între 1 şi 5 zile, după care apar iritaţii, roşeli ale pielii, băşici. Nodulii limfatici se pot umfla, apar febra, durerile de cap, greaţa şi voma. Infectie trece în aproximativ 6 saptamani, dar dacă nu sunt administrate antibiotice, persoana poate să moară.
Există forme de antrax respirator, dar şi gastrointestinal.

Back To Top