Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

PRO INITIATIVAAsociaţia Pro Iniţiativa desfăşoară în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2013 programul de instruire pentru tineri ,,Şcoala de Discurs Public şi Prezentare Academică".

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea abilităţilor de comunicare în vederea orientării în carieră, tehnici de dezbatere, tehnici de argumentare şi discurs public.

Proiectul se adresează tinerilor cu vârstă cuprinsă între 18-30 ani, studenţi la universităţi din municipiul Bucureşti sau din municipiul Ploieşti, care dovedesc energie şi dorinţa de implicare la nivelul universităţii sau a asociaţiilor studenţeşti.
Impactul asupra grupului ţintă va fi unul de creştere a încrederii în sine şi în capacităţile individuale – care se vor concretiza ulterior într-o creştere a performanţelor şcolare şi într-o angajabilitate crescută.
Ţinta este ca o mare parte dintre participanţi să îşi fi îmbunătăţit în mod semnificativ abilităţile de vorbit în public.
Înscrierile se fac în perioada 30 august-15 septembrie. Mai multe informaţii cu privire la selecţia participanţilor şi documentele de înscriere necesare găsiţi în Formularul de Înscriere, ce se poate descărca de pe site-ul www.proinitiativa.com.

Partener: ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE DEZBATERI, ORATORIE ŞI RETORICĂ MUNTENIA – PROIECT DE TINERET FINANŢAT DE MINISTERUL TINERETULUI ŞI SPORTULUI

Back To Top