Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spital UrlatiÎncepând din această săptămână, pe durata a 30 de zile, vor fi făcute recrutările de personal pentru angajări la Spitalul Orășenesc Urlați. Unitatea sanitară, vitală pentru locuitorii Văii Cricovului, a fost închisă de guvernul Boc la 1 aprilie 2011, se anunță într-un comunicat al PNL Prahova.

Potrivit documentului trimis presei, ca urmare a eforturilor constante depuse de reprezentanții PNL Prahova, încă de la intrarea la guvernare, Ministerul Sănătății a aprobat săptămâna trecută pentru Spitalul Orășenesc Urlați deblocarea a 59 de posturi constând în:

- 10 medici,
- 25 asistenți medicali,
- 14 posturi pentru personal medical,
- 2 posturi pentru alt personal sanitar,
- 4 posturi TESA,
- 4 muncitori deservire.

"Redeschiderea Spitalului Orăşenesc Urlaţi a fost una dintre promisiunile făcute de noi, liberalii, în campania electorală din 2012. Acest lucru arată că pot fi realizate lucruri concrete pentru cetăţeni atunci când există o viziune unitară şi când eforturile celor implicaţi pe toate palierele se coordonează armonios.

mircea roscaÎn acest context, îi menţionez în mod special pe domnii Marian Măchiţescu - ca reprezentant al administraţiei locale şi Ion Luchian – ca preşedinte al Comisiei de Sănătate a Senatului, doi dintre liberalii ale căror demersuri, aproape zilnice, au făcut posibilă redeschiderea Spitalului.

Ca preşedinte al PNL Prahova şi ca politician direct implicat în realizarea acestui obiectiv, nu pot să nu remarc faptul că Spitalul Municipal Urlaţi este prima unitate sanitară din Prahova redeschisă în sistem public, după decizia inconştientă luată de guvenul Emil Boc la 1 aprilie 2011. De asemenea, vreau să subliniez faptul că acest gest, care poate părea nesemnificativ pentru unii, garantează accesul la servicii medicale de calitate pentru câteva zeci de mii de locuitori ai uneia dintre cele mai defavorizate zone ale judeţului.

Închei cu încă o veste bună: se concretizează ceea ce am semnalat în urmă cu două luni, şi anume, inceperea lucrarilor pentru tronsonul de autostradă Comarnic – Braşov. Dupa obtinerea acordului cu FMI, de către vicepremierul Daniel Chiţoiu, a urmat procedura de licitatie si a fost desemnat castigatorul. In cel mai scurt timp, vor incepe lucrarile. Acest pas ne va apropia de îndeplinirea unui obiectiv care are o importanţă majoră pentru noi toţi", a declarat Mircea Roşca (foto), preşedintele PNL Prahova.

Back To Top