Categorie: Administraţie

prostitutieSituaţie incredibilă în comuna prahoveană Bărcăneşti. Funcţionarii primăriei se tem să se vor alege cu popriri pe salarii, deoarece nu pot recupera peste 100.000 de lei de la trei prostituate. Banii reprezintă amenzile neachitate de damele de companie. Cum datoria se apropie de termenul de prescripţie, Curtea de Conturi spune că va recupera banii de la angajaţii primăriei, care nu au reuşit să colecteze la timp sumele.

Prostituatele au fost prinse de zeci de ori şi amendate. Pentru că nu au plătit nicio amendă, acum au datorii record la bugetul local. Numai una dintre ele are de plătit mai bine de 60.000 de lei, iar suma totală pe care primăria o are de încasat depăşeşte 100.000 de lei.

Astfel, funcţionarii primăriei au primit veşti proaste de la Curtea de Conturi. Sumele ar putea fi recuperate din salariile celor care trebuiau să se ocupe de încasarea datoriilor. "Suma este extraordinar de mare şi la salariile pe care le au funcţionarii publici, vă închipuiţi că ar fi o nedreptate", a declarat primarul din Bărcăneşti.

Angajaţii primăriei au spus că vor ajunge în instanţă cu cele trei prostituate, pentru a rezolva problema datoriilor.

Mai multe AICI

Back To Top