Categorie: Administraţie

hipodrom ploiestiÎn cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local, a fost semnat acordul de finanţare cu fonduri europene pentru reabilitarea Hipodromului.

Contractul de finanţare, necesar investiţiei, a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ordonator de credit şi decident în alocarea fondurilor europene.

Edilul a mai amintit că după semnarea contractului, procedura va intra în linie dreaptă, urmând ca luna aceasta să fie depuse ofertele pentru contractul de execuţie, potrivit jurnalulph.

Singurul hipodrom din ţară pe care se mai organizează curse de trap, va fi modernizat cu fonduri europene, costurile lucrării fiind estimate la valoarea aproximativă de 60 de milioane de lei, fără TVA, contribuţia municipalităţii ridicându-se la jumătate din sumă.

Proiectul de reabilitare presupune demolarea actualei tribune, construcţia unei clădiri noi, moderne dar şi a unor grajduri, refacerea pistei de trap, amenajarea unei piste de galop, realizarea unei parcări

Citește și: Proiectul privind modernizarea Hipodromului va primi o finanţare mai mare în 2015 pentru urgentarea lucrărilor

PLOIEŞTI: Derby-ul de Trap al României, la cea de-a 88-a ediţie

Back To Top