Categorie: Administraţie

sine tramvaiPrimele linii noi de tramvai din Ploieşti au sosit în oraş, încă de săptămâna trecută. Reprezentanţii firmelor contractate de Primăria Ploieşti estimează că într-o lună vor putea începe montarea lor. Primul transport a cuprins 153 de bucăţi, cu o lungime totală de peste 2.750 de metri liniari, urmând ca restul şinelor necesare, până la 4.450 de metri liniari, să ajungă pe parcursul avansării lucrărilor.

Foto: Telegrama

Pe tronsonul cuprins între Spitalul Judeţean şi intersecţia dintre Şoseaua Nordului şi Bulevardul Republicii, acolo unde lucrările au început primele, cu avans de cel puţin două săptămâni faţă de urămătorul sector dat în lucru, firmele executante anunţă că sunt înaintea graficului, în ciuda ploilor din ultimele săptămâni.

Licitaţia a fost câştigată de o asociere de firme, compusă din Leonhard Weiss - coordonată de ing. Bogdan Hropaciov; Mari Vila - Mihai Peticilă; şi Aqvila - Octavian Petrache şi Mihai Cosma, potrivit telegrama.ro.

Citeşte şi: Începe montarea noilor linii de tramvai. Circulație închisă între Spitalul Județean – intersecție Republicii

Back To Top