Categorie: Administraţie

centrul excelenta ploiesti vestPrimarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, anunță semnarea contractului de execuție a viitorului Centru de Excelență Ploiești. Potrivit reprezentanților administrației locale, proiectul va deservi firmele nou înființate și tinerii întreprinzători, dorindu-se, prin realizarea acestui proiect, dezvoltarea spiritului antreprenorial și dezvoltarea mediului de afaceri.

Iată postarea primarului de pe pagina personală de Facebook

 

„Astăzi am semnat contractul de execuţie pentru Centrul de Excelentă Ploieşti.
Centrul de excelenţă va fi construit lângă Parcul Municipal Vest.
Prin acest proiect,se doreşte realizarea unei structuri care sa asigure conditii pentru dezvoltarea mediului de afaceri prin sprijinirea IMM-urilor, dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor, promovarea conceptului de dezvoltare economica durabila in randul oamenilor de afaceri si promovarea activitatilor economice desfasurate in Polul de Crestere Ploiesti - Prahova.
Prin crearea acestei infrastructuri municipalitatea doreşte sa creeze noi oportunitati pentru locuri de munca, sa atraga noi investitii directe si sa creeze o societate bazata pe cunoastere.

 

Centrul de excelenta va fi o structura Parter + Etaj cu spatii destinate birourilor, o sala multifunctionala,o sala de intruniri, sala de mese, zona administrativa, spatii tehnice si alte dotari specifice.
Tema de constructie si functionare a Centrului de Excelenta este „ECO", adica o constructie sustenabila cu consum energetic redus si costuri mici de intretinere ulterioara

Beneficiarii directi ai proiectului sunt firmele nou infiintate si tinerii intreprinzatori care vor sa demareze diferite afaceri.
Constructorul desemnat câştigator în urma licitaţiei este SC Întreprinderea Construcţii Instalaţii Montaje SA. Valoarea lucrărilor se ridică la 7.741.194,32 lei + TVA, iar termenul de finalizare a lucrării este de 12 luni de la ordinul de începere al acesteia."badescu contract centrul excelenta ploiesti

Back To Top