Categorie: Administraţie

consiliul local ploiestiConsiliul Local Ploieşti se întrunește joi, 24 iulie, în ședință, în Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ. Printre proiectele notabile ale ordinii de zi se află cel al contractării unui credit furnizor de peste 28.000 de lei pentru construirea unui pod nou peste calea ferată, în locul celui de lemn existent în sudul oraşului, dar și proiectul de reînnoire a programului „Primul Ghiozdan".

Potrivit datelor puse la dispoziţie de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, în anul şcolar 2014 – 2015, în unităţile de învăţământ preuniversitar din Ploieşti, vor fi înscrişi 1897 elevi de clasa I, din care 939 fete şi 958 băieţi. Astfel, valoarea unui pachet acordat pentru un copil, care se înscrie în clasa I, este de aproximativ 80 de lei.

Se remarcă, de asemenea, şi proiectul de privind acceptarea ofertei de donaţie din partea Lukoil având ca obiect dreptul de proprietate în cota indiviză a terenului aferent drumului din Colonia Teleajen şi acceptul în ceea ce priveşte încheierea contractului de vânzare-cumpărare pentru baza sportivă proprietatea acestei societăţi.

Un alt proiect ce se va afla pe masa consilierilor este și proiectul privind alocarea unei sume necesare pentru evaluarea stării de sănătate dentară şi dispensarizare a preşcolarilor/elevilor din unităţile de învăţământ de stat şi particulare autorizate/acreditate de pe raza municipiului Ploieşti.

Vezi AICI ordinea de zi a ședintei de joi, 24 iulie

 

Back To Top