Categorie: Administraţie

restrictii cfrPodul de la Zănoagă, din comuna prahoveană Dumbrava, peste care trece linia de cale ferată Ploieşti - Urziceni, a fost afectat de ploile abundente din ultima perioadă. Structura acestuia afost pusă în pericol după ce debitele râului Teleajen au crescut. Ministerul Transporturilor urmează să efecueze o expertiză tehnică. Până atunci, au fost impuse restricţii de viteză în zonă.

Prefectura Prahova a solicitat intervenţia Ministerului Transporturilor, pentru a se asigura că nu apar probleme pe ruta feroviară Ploieşti - Urziceni, acolo unde, la kilometrul 11+393, un pod este deteriorat.

„Am solicitat o întrevedere cu reprezentanţii Regionalei CFR şi cei de la Serviciul de Gospodărire a Apelor, în urma căreia s-a stabilit ca Ministerul Transporturilor să achiziţioneze servicii de expertizare tehnică, astfel încât măsurile stabilite să fie viabile atât din punct de vedere al traficului feroviar, cât şi din punct de vedere al cursului de apă", a declarat pentru telegrama.ro, Rodica Paraschiv, prefectul judeţului Prahova.

Back To Top