Categorie: Administraţie

cjpConsiliul Local Ploiești este convocat în ședință ordinară, miercuri, 24 septembrie, începând cu orele 15.00, la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ, etajul I.

 Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se regăsesc și proiectele privind modernizarea a trei străzi din oraş. Este vorba de:

- Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru obiectivul de investiţie „Modernizare strada dr. Toma Ionescu" – iniţiat de primar Iulian Bădescu.
- Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru obiectivul de investiţie „Modernizare strada Rareş Vodă" – iniţiat de primar Iulian Bădescu.
- Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice, faza Studiu de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Modernizare strada Războieni" – iniţiat de primar Iulian Bădescu.

Un alt proiect care se va afla, din nou, pe masa aleșilor locali, este proiectul privind gestionarea câinilor cu şi fără deţinător din municipiul Ploieşti. Documentul prevede obligaţia proprietarilor să-şi declare şi să-şi sterilizeze câinii, altfel trebuie să achite o taxă de 200 de lei, dar şi unele sancţiuni.

Potrivit proiectului, constituie contravenţii următoarele fapte şi se sancţionează după cum urmează:

1. neplata taxei anuale pentru animalul deţinut nesterilizat, care a împlinit vârsta de 6 luni, în condiţiile stipulate în prezenta hotărâre, cu amendă de la 500 la 1000 lei;
2. neînregistrarea gestaţiilor şi fătărilor, în condiţiile stipulate în prezenta hotărâre, cu amendă de la 3000 la 5000 lei;
3. împiedicarea prin orice mijloace a participării reprezentanţilor organizaţiilor pentru protecţia animalelor interesate la acţiunile prevăzute la art. 7 alin. (2), cu amendă de la 4000 la 5000 lei, dacă legea nu prevede altfel.

Vezi ordinea de zi a ședinței AICI

Back To Top