Categorie: Administraţie

consiliul local ploiestiDupă ședința Consiliului Local Ploiești, din 24 septembrie, s-a configurat noua majoritate politică, aflată în barca puterii.

În ultimele zile, viața politică prahoveană a înregistrat "mișcări" spectaculoase de trupe, opoziția fiind principala pierzătoare a acestui joc, după ce mai mulți consilieri locali, din rândul partidelor componente ale ACL, au ales să se înscrie în rândurile PSD-UNPR-PC-PLR.

În Consiliul Local Ploiești, în acest moment, calculele politice arată că Puterea beneficiază de susținerea unui număr de 16 consilieri municipali, unii dintre ei anunțându-și trecerea în barca puterii încă de la începutul săptămânii curente.

Potrivit observatorulph.ro, din opoziţie mai fac parte următorii consilieri: Paulica Drăguşin, Gheorghe Sârbu, Larisa Băzăvan, Gheorghe Popa, Iulian Bolocan, Nicolae Şuga toţi de la PDL, Paul Palaş, Cristian Dumitru, Ionuţ Ionescu şi Adrian Lupu, de la PNL, respectiv Radu Socoleanu de la PP-DD).

Cum comentează Roberta Anastase situația migrării din CL și CJ Prahova

"Citez din Vasile Blaga și Ioan Rus: acum se despart caracterele puternice de curvele politice", a spus Roberta Anastase despre această situație, în exclusivitate pentru PHON.RO.

Back To Top