Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

mihai-apostolache"Neincluderea pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de consiliu local a validării mandatului unui supleant de pe lista unui partid politic constituie un abuz şi o încălcare a unui drept fundamental. Încălcarea Constituţiei şi a legii trebuie să trezească interesul instituţiei prefectului" a declarat, pentru observatorulph.ro, Mihai Apostolache (foto), lector univ. dr. în cadrul UPG Ploieşti şi Director al CSCJSA.

Această declarație a lectorului universitar ploieștean a venit cu câteva zile înainte de ședința de consiliu local unde aleșilor din partea Puterii nici nu le trecea prin minte să aprobe un fapt absolut normal și legal: validarea unui supleant care să ocupe locul unui consilier demisionar. De două ședințe aleșii tot găseau motive de amânare a acestei hotărâri.

După declarația lui Apostolache dată colegilor noștri de la observatorulph.ro parcă s-a ridicat o ceață de pe ochii onorabililor membri ai Consiliului Local Ploiești, dar și a celor din partea Prefecturii - ceea ce părea de nerezolvat, transformându-se, odată cu fiecare ședință în care se amâna validarea, într-un abuz clar, a fost votat, Enache ocupând locul în CL Ploiești, așa cum prevede legea.

Detalii AICI despre contrele din CL Ploiești pe tema validării unui supleant care să îl înlocuiască pe demisionarul Silviu Constantin

„În materie de drepturi cetăţeneşti trebuie să fim foarte atenţi cum le protejăm pentru că altfel riscăm să le pierdem. Într-o Europă care pune accent deosebit pe promovarea şi protejarea drepturilor cetăţeneşti, unii aleşi locali se consideră mai presus de standardele democratice şi îşi permit să încalce drepturi fundamentale. În aceste condiţii este de datoria prefectului, în calitatea sa de garant al respectării legii la nivel local, calitate conferită de art. 1 alin. 3 din Legea nr. 340/2004 privind prefectul şi instituţia prefectului, să solicite consiliului local să respecte dispoziţiile constituţionale şi legale", a declarat Mihai Apostolache înaintea ședinței de consiliu, pentru jurnaliștii de la observatorulph.ro.

Back To Top