Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

petrom buildingSpitalul de Pediatrie în clădirea OMV-Petrom se confirmă a fi doar o poveste de adormit potențialii pacienți: municipalitatea anunță oficial, prin vocea primarului interimar Iulian Teodorescu, că există negocieri prin care se dorește schimbarea destinației clădirii prevăzută în contractul de sponsorizare, astfel încât Primăria Ploiești să-și mute în clădirea de sticlă din centru câteva direcții aflate în subordine, dar și birourile administrative ale Spitalului de Pediatrie.

Iulian Teodorescu a confirmat, într-o conferință de presă, că s-a trimis un memoriu conducerii OMV-Petrom prin care s-a cerut schimbarea destinației sponsorizării: „Vrem să mutăm acolo câteva direcții din Primărie care acum plătesc chirii în alte părți. Spitalul de Pediatrie rămâne acolo unde este", a declarat primarul interimar Iulian Teodorescu.

Totodată, Teodorescu a anunțat că municipalitatea dorește să mute în clădirea de sticlă departamentele administrative ale Spitalului de Pediatrie.

Teodorescu spune că există discuții cu Consiliul Județean Prahova pentru mutarea unor secții din Spitalul de Pediatrie de pe bulevard într-un corp al Maternității Ploiești: „Suntem în discuţii cu Consiliul Judeţean ca o aripă a maternităţii să fie transformată într-o secţie exterioară a spitalului de Pediatrie".

„Dacă OMV nu acceptă, am putea plăti valoarea clădiri sau reziliem contractul fără despăgubiri. Vom negocia" – anunță primarul interimar al Ploieștiului.

Back To Top