Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

petrom building„Vineri am trimis un memoriu celor de la OMV prin care solicităm schimbarea destinaţiei imobilului din spital de pediatrie în sedii pentru direcţii de asistenţă socială şi cultură din Primăria Ploieşti, cum ar fi Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare. Aşteptăm răspunsul lor pentru a lua o decizie. În cazul în care vom fi refuzaţi există două opţiuni: rezilierea contractului sau cumpărarea imobilului, conform clauzei din contractul de sponsorizare" – aceasta este declarația primarului interimar al municipiului Ploiești, Iulian Teodorescu de săptămâna trecută.

Prin vocea șefului interimar al Executivului Ploieștean se confirmă dorința disperată a coaliției majoritare din CL Ploiești de a ieși basma curată dintr-o situație incredibilă, analizată pe toate fețele de presa prahoveană – clauza secretă din contractul de sponsorizare care, astăzi, este blamată de toți consilierii locali, a aruncat în derizoriu, încă odată, toate promisiunile SF legate de un spital de pediatrie modern, central, pentru copiii prahovenilor.

Fiind puțin mai atent la nuanțe, cu o săptămâna mai devreme, senatorul Daniel Savu, șeful PSD Prahova sugera, cu jumătate de gură, că varianta spitalului nu a picat, în ciuda tuturor realităților de netăgăduit.

Senatorul a avut divina inspirație să nu fie prezent în sală când, prin gura subordonatului pe linie de partid, Ion Eparu, opinia publică afla despre clauza din contractul de sponsorizare prin care, dacă Primăria Ploiești nu termina amenajarea spitalului până în septembrie 2015, aceasta se obligă să plătească Petrom aproximativ zece milioane de euro. Șoc în rândul presei, șoc între politicieni, consilieri locali și priviri încruntate pe figura celor care știau despre această mențiune din contract – că unii știau...

Material complet - punctulpeignat.ro

Back To Top