Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

andrei volosevici 2Deputaţii şi senatorii au votat astăzi proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Decizia a fost luată cu 303 voturi „pentru" şi 124 „împotrivă".

Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma să primească 1.550 de lei, cel cu două mandate 3.100 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar câştiga, în plus, aproximativ 4.600 de lei.

Deşi Guvernul a anunţat că nu susţine iniţiativa legislativă, lăsând totodată decizia la parlamentari, majoritatea iniţiatorilor, în total 228, sunt din PSD şi UNPR.

Andrei Volosevici – „Un vot lipsit de fundament"

În cadrul ședintei de astăzi din plenul Parlamentului am votat împotriva pensiilor speciale dedicate parlamentarilor, asemenea colegilor mei din Partidul Național Liberal.

Consider votul de astăzi lipsit de fundament în contextul în care un asemenea proiect ar fi putut fi supus atenției ulterior rezolvării celorlalte proiecte care țin de nevoile de bază ale românilor. Aștept cu interes justificarea colegilor care astăzi au votat această lege, asigurându-vă totodată că eu nu voi depune niciodată cererea pentru a beneficia de aceste sume" – sursa: Pagina Facebook Andrei Volosevici

Back To Top