Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

conferinta internationala UPG probleme actuale din administratie si justitie
conferinta internationala UPG probleme actuale din administratie si justitie 2Vineri, 12 iunie 2015, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, a avut loc Conferinţa Internaţională "Probleme actuale din administraţie şi justiţie". Conferinţa a fost organizată de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul UPG Ploieşti împreună cu Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene, Societatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative şi Curtea de Apel Ploieşti.

În program au fost înscrise 100 de lucrări ale unor specialişti în drept şi ştiinţe administrative din România, Serbia şi Republica Moldova. Cu ocazia acestui eveniment ştiinţific a fost premiat şi şeful de promoţie de la specializarea Administraţie Publică, domnişoara Alice Elena Bratu. Toate lucrările conferinţei se publică în Journal of Law and Administrative Sciences (www.jolas.ro), revistă indexată în baze de date internaţionale recunoscute pentru domeniul dreptului şi ştiinţelor administrative.  

AFIS UPG conferinta internationala drept si administratie
Back To Top