Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti iunie 2015Ședința CL Ploiești de marți a fost una încărcată de tensiune, totul culminând cu părăsirea sălii de ședință a majorității consilierilor PNL. Au existat și momente inedite. Consilierul local Popa Constantin a subliniat o problemă demnă de fișa postului a lăcătușului mecanic din Spitalul de Pediatrie. Fiindcă, probabil, la români aspectul nu contează decât pentru vizita unei comisii, s-a ajuns ca în ședința CL să se sublinieze un fapt nerezolvat la fața locului, din propria inițiativă a celor care administrează stabilimentul: existența unui linoleum uzat la intrarea în spital. Nu neapărat pentru pacienți și vizitatorii obișnuiți s-a propus repararea situației, ci pentru un fapt mult mai complex: vine comisia de acreditare în vizită.

„Am trecut pe la Spitalul de Pediatrie unde se execută acele lucrări în vederea acreditării. S-au făcut lucruri frumoase, dar mai sunt și retușuri de făcut. Eu cred că va ieși un lucru bun și vom putea obține acreditare. Există însă și o problemă - intrarea în spital, unde, deși linoleumul este pus de patru ani, este rupt, are un aspect destul de urât. Linoleumul nu a fost prin în lista de necesar a lucrărilor. Pentru că știu din experiență că prima impresie a unei comisii se naște la intrare, îl rog pe domnul director să solicite serviciului administrativ să întocmească de urgență un deviz, lipsa acestor lucrări va duce la un prejudiciu de imagine unității. Să încercăm să completăm cu această lucrare astfel încât imaginea de ansamblu să nu aibă de suferit", a declarat consilierul municipal Popa Constantin.

.be" target="_self">VIDEO declarație.

 

Back To Top