Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

simona albu george pana iulian teodorescuȘedința convocată de viceprimarul cu atribuții de primar Iulian Teodorescu programată miercuri a fost scurtă și fără nici un rezultat: niciunul dintre cele nouă proiecte de pe ordinea de zi nu a mai fost supus la vot. Acestea vizau hotărâri legate de patrimoniu, proiecte la care este obligatorie prezența a cel puțin două treimi dinte consilierii municipali. Cum din 27, în sală au fost prezenți doar 15, reprezentanții PNL lipsind de la vot, președintele de ședință, George Pană, a declarat închisă întâlnirea. Nu înainte, însă, ca o parte dintre reprezentanții Puterii să critice Opoziția.

Iată declarațiile din cadrul uneia dintre cele mai scurte ședințe a Cl Ploiești, plus comunicatul de presă al consilierilor Opoziției, prin care își justifică absența de la ședință

George Pană: „Sunt câteva proiecte care reprezentau o urgență. Ieri nu au fost discutat și nu din vina celor care și astăzi se află în sală. Avem cel puțin două proiecte extrem de importante. Unul vizând repartizarea unei locuințe sociale unei persoane care are cerere încă din 2009. De asemenea, un proiect care viza prelungirea duratelor contractelor de închiriere unor locuințe de necesitate, contractul expirând în luna august. Deci se impune o prelungire a acestor contracte și a altor proiecte de pe ordinea de zi.

Având în vedere că proiectele de pe ordinea de zi necesită un anumit număr de consilieri care să își exercite votul, o să o rog pe doamna Simona Albu să explice situația în care ne aflăm acum".

Simona Albu: „Toate cele nouă proiecte aflate astăzi pe ordinea de zi, sunt proiecte care au legătură cu patrimonial municipiului Ploiești, fiind necesară prezența a două treimi a consilierilor în funcție. Având în vedere că în sală sunt doar 15 consilieri, acestea nu vor fi supuse dezbaterii".

Iulian Teodorescu: „Toată lumea prezentă astăzi a înțeles că este nevoie de această ședință de consiliu, pentru că, în mod nesurprinzător, dat fiind modul politicianist de a face administrație a colegilor din actualul PDL, ieri nu s-au putut aproba o serie întreagă de proiecte pe care astăzi le găsiți pe această convocare.
Eu vă dau alt exemplu, față de cele date de domnul Pană: Neprocedând la o continuitate a serviciului de delegare de gestiune a serviciului de deratizare riscăm să supunem populația Ploieștiului la un atac al insectelor și al șoarecilor. Deocamdată ploieștenii sunt afectați de atacul actualului PDL.
Legea permite convocarea de îndată a consiliului local. Precizez doar faptul că a fost adoptat un regulament al CL Ploiești votat și de membrii actualului PDL, unde se spune că în caz de maximă urgență, pentru rezolvarea intereselor locuitorilor municipiului, convocarea CL se poate face de îndată. Deci nu am încălcat legea, ne bazăm pe lege și pe regulamentul stabilit de noi în acest consiliu, regulament de care dânșii nu țin cont. Dânșii se derobează de atribuțiile lor ca reprezentanți ai ploieștenilor în consiliul local. Nu pot decât să sper că vor respecta Ploieștiul și ploieștenii măcar prin participarea la ședințele de consiliu".

Constantin Popa: „Vreau să îmi exprim nemulțumirea față de lipsa colegilor mei de la ședință și sper să aibă și altă explicație față de cea exprimată în comunicatul de presă. Să sperăm, totodată, că nu vor pune în viitor interesele personale înaintea intereselor comunității. Ce vroiam să trecem astăzi, nu sunt proiecte care vizează o aripă sau alta, ci erau proiecte de interes social, altele de interes al administrației publice locale, așa că nu înțeleg comunicatul dumnealor că nu se prezintă la ședință".

George Botez: „Sincer, sunt mâhnit de ceea ce se întâmplă. Am ajuns ca, prin comunicate de presă, să apreciem asupra urgenței uneia sau alteia dintre probleme. În opinia mea, orice problemă care vizează cetățenii municipiului Ploiești are caracter urgent. Este evindent că acel comunicat de presă nu face decât să justifice, cu ghilimelele de rigoare, această absență care este întemeiată, și trebuie să o spun clar, în urma acelui incident petrecut ieri în Consiliul local, privind existența a două candidaturi pentru un post de consilier. Probabil că va urma o negociere, în opinia domniilor lor, un șantaj politic în opinia noastră, privind blocarea acestui consiliu până în momentul în care doamna propusă drept consilier din partea PDL va fi acceptată. Ce pot să comunic este că în acest consiliu legea este cea care trebuie să domine, nu interesul unuia sau altuia.
Aș vrea să le transmit un mesaj foarte clar: Se spune că în politică, totul depinde de onoare și demnitate. Iar pentru domniile lor interesantă este partea a doua. Dacă nu le ai, poți să înregistrezi surprinzătoare succese”.

Comunicatul PNL prin care consilierii anunță că nu vor fi prezenți la ședința de consiliu local

Aflând cu surprindere de decizia Viceprimarului cu atribuții de Primar, de a convoca "de îndată" o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploiești, sfidând legea administrației publice locale, grupul liberal anunță că nu va participa la această ședință convocată pentru data de 24.06.2015 din următoarele motive:
Convocarea făcută nu a fost motivată în textul dispoziției publicată pe site-ul Primăriei Ploiești
Proiectele de hotărâri incluse în Dispoziția emisă sunt aceleași cu cele care nu au fost adoptate în şedinţă ordinară din data de 23.06.2015, nefiind în nici un fel justificat caracterul de forță majoră sau de maximă urgență al acestor hotărâri.
Continuarea practicilor de eludare a legislației în vigoare de către grupul consilierilor PSD-ALDE (PLR-PC) – UNPR care ignoră reprezentativitatea stabilită prin vot de către ploieșteni în anul 2012.

Reamintim că în ședința din 23.06.2015 grupul consilierilor PSD a încercat să fure votul cetățenilor prin forțarea de a se valida un consilier PSD pe un loc ce aparținea de drept PNL, așa cum reiese din raportul Comisiei Juridice din Consiliul Local și din referatul Secretarului Municipiului Ploiești.

Ploiești, 24.06.2015

Grupul Consilierilor PNL Ploiești

.be" target="_self">VIDEO ȘEDINȚĂ

Back To Top