Categorie: Administraţie

volosevici 10 martieSenatorul Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primăria Ploiești, a făcut câteva comentarii pe marginea scandalului din Primăria Ploiești declanșat de directorul economic al PMP, care refuză să își pună avizul pentru plata unor facturi pe care UAT Ploiești trebuie să le achite către mai mulți furnizori de servicii.

Volosevici a declarat că reprezentații PNL din CL Ploiești nu vor participa la ședința convocată de Executiv pentru a discuta situația, spunând că aleșii locali nu sunt în măsură să judece situația de legalitate din cadrul unor contracte ale primăriei, mai ales în condițiile în care consilierii locali nu cunosc detaliile documentelor.

„Nu îmi este clar ce ar trebui să facă un consilier invitat la această discuție. Un consilier ar trebui să spună dacă are dreptate doamna Crăciunoiu sau domnul Ganea. Pentru a te exprima în acest sens, trebuie să ai un istoric clar al evenimentelor, al contractelor. În mod clar asta este o problemă care ține de Executiv", a declarat Volosevici.

Viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Mihai Ganea, a convocat directorii din primărie pentru a găsi soluții de deblocare a situațiilor create prin neplata unor facturi către unii operatori economici cu care municipalitatea are contracte încheiate. Șeful Direcției Economice din Primăria Ploiști refuză să avizeze plata unor facturi către furnizorii de servicii, fapt care a declanșat o amplă discuție în cadrul primăriei legată de situația creată. Citește și:

.be" target="_blank" rel="noopener">VIDEO declarație Andrei Volosevici

Back To Top