Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

bogdan toaderDupă o ședință furtunoasă, în care reprezentanții PNL și PSD au schimbat replici acide care au dus până la amenințări cu dosare penale, consilierii județeni au votat pentru nominalizarea președintelui CJ Prahova în persoana lui Bogdan Toader.

Bogdan Toader (PSD) a fost ales cu 22 de voturi, iar singurul oponent al acestuia, liberalul Iulian Dumitrescu, a primit 14 voturi. Alianța politică care a funcționat în cadrul Consiliului Local Ploiești a repetat votul și la județ, reprezentanții PSD, ALDE și PMP asigurând o majoritate confortabilă care a permis alegerea președintelui CJ Prahova.

Ședința a fost una încărcată de tensiune, subiectul principal al discuțiilor în contradictoriu fiind acela al modalității prin care trebuie exercitat votul pentru a se asigura secretul acestuia. Reprezentanții PNL i-au acuzat pe cei de la PSD că doresc să controleze votul propriilor membri, pentru ca nimeni să nu voteze „pe invers" - cu oponentul politic, recurgând la metode ilegale prin obligarea aleșilor sp-și arate votul, iar reprezentanții PSD au susținut că tocmai insistențele liberalilor de a secretiza votul denotă că există suspiciuni legate de tentative de „cumpărare" a unor membri PSD de către liberali pentru a vota împotriva reprezentantului propriului partid.

Bogdan Toader: „Unii colegi din PSD au fost contactați să nu voteze cu PSD. Am făcut plângeri la Parchet și DNA"

Pentru ca existau informații ca unii membrii PSD au fost contactați prin diverse cunoștințe sa nu voteze cu PSD, liderul PSD Prahova, Bogdan Toader a anunțat ca au fost depuse plângeri la Parchet și la DNA în care este reclamata formațiunea politică.

„Plângerea nu conține nume, organele abilitate vor afla adevărul în ceea ce privește această speță", a anunțat președintele ales al CJ Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top