Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

alde gavrilescu beciu palasDacă au fost uniți în gânduri și simțiri atunci când a venit vorba despre stabilirea președintelui Consiliului Județean Prahova, reprezentanții alianței PSD-ALDE și PMP nu au mai căzut de acord la nominalizarea celor doi vicepreședinți ai forului județean.

După votul președintelui CJ Prahova, în persoana social-democratului Bogdan Toader, reprezentanții ALDE au părăsit ședința, fapt care nu a mai permis asigurarea cvorumului pentru votarea vicepreședinților.

„Noi nu votam PMP-ul. La Ilfov au înțelegere cu PNL", a declarat pentru jurnaliștii observatorulph.ro Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE.
„Nu avem nimic cu Bozianu Cătălina, dar nu votam PMP", a fost explicația data de liderii ALDE, care au susținut ca nu sunt împotriva unei nominalizări a unui membru PSD pentru funcția de vicepreședinte, alături de susținerea ca vicepreședinte a lui Vasile Pătrașcu (ALDE).

Surse din mediul politic au confirmat de câteva zile informația potrivit căreia, în urma negocierilor politice, social-democrații au stabilit ca cele două posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova să fie cedate ALDE și PMP, persoanele nominalizate urmând să fie Vasile Pătrașcu, respectiv Cătălina Bozianu.

Back To Top