Categorie: Administraţie

adrian dobre iulie 2016Primarul Ploieștiului solicită operatorului de termie și managerilor instittuțiilor publice, în special a celor care gestionează școli, grădinițe și spitale, să ia toate măsurile necesare pentru ca unitățile să fie pregătite pentru furnizarea încălzirii. „Dacă vor exista instituții publice ai căror beneficiari vor avea de suferit de pe urma frigului, mai ales copii și bolnavi, vor fi aplicate sancțiuni severe celor responsabili", se afirmă în comunicatul Primăriei Ploiești.

Comunicatul Primăriei:

Având în vedere valul de frig anunțat de Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, atrage atenția operatorului să fie pregătit pentru începerea furnizării de căldură în apartamente, în condițiile legii.

Totodată, le solicită managerilor instituțiilor publice din subordinea și/sau administrarea primăriei, în special celor care se ocupă de creșe, grădinițe, școli și spitale, să ia din timp toate măsurile pentru încălzirea acestora.

Cu această ocazie, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, îi atenționează pe cei responsabili că, dacă vor exista instituții publice ai căror beneficiari vor avea de suferit de pe urma frigului, mai ales copii și bolnavi, vor fi aplicate sancțiuni severe celor responsabili. - Comunicat Primăria Ploiești

Back To Top