Categorie: Administraţie

adrian dobre 10 nov 2016Primarul Ploieștiului a anunțat că dorește înființarea unui birou unic pentru ploieșteni, astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în tot municipiul, la instituțiile primăriei care sunt împărțite în zone diferite, pentru obținerea unor avize.

Dobre dorește ca viitorul birou unic să funcționeze în fostul sediu Petrom. Potrivit contractului de donație semnat în trecut între municipalitate și Petrom, în clădire funcționează, momentan, sediul Asistenței Sociale și al Casei de Cultură IL Caragiale, însă edilul vrea să discute cu reprezentanții Petrom modificarea contractului, pentru a se permite folosirea clădirii și pentru alte activități ale municipalității.

„Luăm în vedere înființarea unui birou unic pentru ploieșteni, un loc în care toate instituțiile care dau avize și autorizații să fie adunate într-un loc. Să nu mai fie răspândite în tot Ploieștiul, ca acum. A fost o primă discuție, urmând să analizăm contractul și obligațiile pe care le avem conform acestuia", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Back To Top