Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cristian ganea adrian dobreDupă ce municipalitatea a publicat un comunicat în care se afirmă că deschiderea școlilor de pe raza municipiului Ploiești este posibilă, fiind asigurate condițiile de acces către unitățile de învățământ, viceprimarul Ploieștiului critică decizia șefului Executivului, acuzândul pe primarul Adrian Dobre că „a devenit expert în fuga de responsabilitate". Pe de altă parte, Adrian Dobre a anunțat, prin intermediul aceluiași comunicat, că lasă la decizia părinților trimiterea copiilor la școală „în perioada imediat următoare".

Postarea lui Cristian Ganea de pe pagina personală Facebook:

Am aflat cu surprindere despre decizia primarului Adrian Dobre de a deschide, mâine, toate școlile și grădinițele din Ploiești. Îmi cer scuze ploieștenilor pentru această hotărâre și constat, mâhnit, pentru a nu știu câta oară, că primarul Ploieștiului a devenit expert în...fuga de responsabilitate.

Este anomal ca în condițiile în care meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute, iar deszăpezirea în jurul unităților de învățământ nu este încă finalizată, să chemăm elevii la școală, doar pentru că ne este teamă să ne asumăm responsabilități.
Prin decizia luată, sau mai degrabă, prin neluarea deciziei corecte, care să țină cont de interesul copiilor, primarul Adrian Dobre a demonstrat, încă odată, că nu își dorește și nici nu și-a dorit vreodată să fie cu adevărat edilul Ploieștiului.

Pe de altă parte, am fost contactat de zeci de părinți care nu înțeleg ce înseamă ca școlile să aibă o atitudine înțelegătoare în motivarea absențelor. Oare cum vor știi profesorii dacă elevul a fost ținut acasă de către părinți sau a plecat la școală și a ajuns prin alte locuri?
Această atitudine se cheamă lipsă de responsabilitate!
Dacă ideea aparține "echipei" cu care primarul Adrian Dobre conduce Ploieștiul, îl rog să îl demită urgent pe emitentul acesteia.
Este cea mai proastă decizie luată la începutul anului 2017!" - sursa facebook/Cristian Ganea

Citește și: Primăria Ploiești: „În urma acțiunilor de deszăpezire, există condiții să se înceapă școala. Însă dacă părinții consideră că temperaturile pot afecta sănătatea copiilor, pot alege să nu îi trimită la cursuri"

Back To Top