Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

viscolInspectoratul Şcolar Județean Prahova anunță că în județul Prahova cursurile se vor relua normal, începând cu ziua de joi, 12 ianuarie 2017, în toate unitățile școlare din județ. De asemenea, primarul Ploieștiului dă asigurări că toate unitățile de învățământ din Ploiești vor funcționa în condiții normale, precizând că echipele de deszăpezire lucrează 24 din 24 pentru a curăța toate străzile și căile de acces spre școli din municipiu.

„Am reușit să trecem cu bine peste una dintre cele mai dificile perioade de vreme rea din această iarnă.

Ca primar și coordonator al echipei care s-a ocupat de contracararea efectelor gerului și căderilor masive de zăpadă din Ploiești din ultimele zile pot spune că sunt mulțumit de felul în care au acționat atât angajații Primăriei, cât și societățile cu care am colaborat.
Evident, mai avem mult de lucru, motiv pentru care echipele noastre vor lucra 24 de ore din 24 pentru a face accesibilă fiecare stradă din oraș și pentru ca niciun ploieștean să nu sufere.
În ansamblu însă, ca și comunitate, ne putem chiar mândri cu faptul că în perioada aceasta toate căile rutiere importante au fost funcționale, toate spitalele din oraș au rămas deschise și niciun om nu a avut de suferit în urma frigului", declară Adrian Dobre într-un comunicat trimis presei.

 

Back To Top