Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dobre1Piața Centrală de la Hale va fi reamenajată. Investiția costă aproximativ 20 de milioane de lei, iar lucrările efective vor dura cel puțin 18 luni, după îndeplinirea procedurilor de licitație și după mutarea comercianților în noile spații.


"Piața va fi reamanajată din fonduri de la Primăria Ploiești, nu pe fonduri europene. Conform proiectului existent, suma necesară este de aproximativ 20 de milioane de lei. În mod normal, este un proiect care durează mai mult de 18 luni, după ce se termină licitația. În procedura propriu-zisă se intră după ce se amenajează piața provizorie, se transferă agenții economici, producătorii, după care se trece la demolare și construire. Piața provizorie va rămâne în parcarea de pe strada Griviței. S-a făcut un calcul, mai avem și spațiile care mai erau disponibile în Halele Centrale, mai sunt niște spații în zona Gorbaciov care trebuie amenajate", a declarat, astăzi, primarul Adrian Dobre.

Back To Top