Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre 3 octombrie 2016Primăria Ploiești face calcule privind impactul pe care îl au creșterile salariale asupra bugetului pe 2017. După stabilirea acestui aspect vom ști cât mai rămâne pentru investiții.

"Având în vedere modificările pe anvelopa salarială, în momentul de față, verificăm să vedem cu cât afectează, cu cât crește ponderea bugetului pe funcționare la nivelul bugetului general și cât va rămâne pentru componenta de dezvoltare, urmând ca, în funcție de aceste lucruri și de execuția bugetară, să vedem ce investiții putem face. La începutul acestei săptămâni, vom avea toată acesată analiză. Oricum, până nu se va aproba bugetul la nivel național și la nivelul consiliului județean, nu putem avea finalizat proiectul de buget. Când va fi gata, vom intra cu el în ședința de Consiliu Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, primarul Adrian Dobre.

Back To Top