Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

deszapezire 1Primarul Adrian Dobre anunță că Ploieștiul este pregătit să gestioneze un nou val de ninsori. Acesta a precizat că operatorul care se ocupă de deszăpezire a suplimentat numărul de utilaje și că depozitele de sare au fost refăcute, chiar dacă prognoza meteo privind zona Ploieștiului s-a îmbunătățit.

"În urma analizei făcute după precedenta ninsoare, am constatat că utilajele erau cam la limită și că o ninsoare mai puternică ne-ar fi adus unele neajunsuri. Am discutat cu operatorul care se ocupă de deszăpezire și, în această dimineață, am fost anunțat că a adus încă patru utilaje. În plus, alte trei care erau defecte și au rămas la bază au fost reparate. Cantitățile de materiale antiderapante au fost refăcute. Vineri după-amiază, erau în în depozite peste 700 de tone de sare. În plus, prognoza meteo s-a modificat substanțial și se pare că, la Ploiești, nu va ninge atât de tare", a declarat primarul Ploieștiului.

Back To Top