Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, invită primarii localităților din județul Prahova să îi trimită pe mail propuneri care să vină în completarea amendamentului depus de parlamentarul prahovean la proiectul de buget pe 2017. Bozianu spune că așteaptă mesaje de la toți primarii indiferent de partidul din care provin.

Doamnă/domnule primar,
Ca deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități. Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre.
În campania electorală, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul.
În virtutea acestui fapt, vă invit să-mi trimiteți propunerile dvs., pe adresa de Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până vineri, 20 ianuarie 2017, astfel încât să le susțin ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2017.
Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu.
Cu prietenie și cu încrederea într-o bună colaborare,
CĂTĂLINA BOZIANU,
Deputat PMP de Prahova".

Sursa> Facebook

Back To Top