Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

salinaPreședintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a declarat, în emisiunea „Prahova în 60 de minute", de la Prahova TV, că face demersuri pentru preluarea Salinei Slănic în administrarea CJ Prahova.

Salina este administrată de Societatea Națională a Sării – Salrom, al cărei acționar majoritar este Ministerul Economiei. CJ Prahova dorește să preia Mina Unirea, partea turistică a Salinei Slănic, exploatarea industrială urmând să rămână la Salrom.

"Vom avea posibilitatea să accesăm, dacă se va întâmpla acest lucru, fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea acestei saline. În prezent, aceasta este a Societății Naționale a Sării – Salrom, care aparține de Ministerul Economiei. Noi am propus, încă de anul trecut, ca Salrom să păstreze partea de exploatare, iar mina turistică să o preluăm noi. Sunt și fonduri europene dedicate pentru stațiunile turistice, iar Salina Slănic este un bun patrimonial al județului Prahova și ar merita să i se dea atenția necesară, dar și să fie exploatat la potențialul adevărat pe care îl are. Este și păcat să nu se facă nimic în această privință. Consiliul Județean Prahova va reîncepe aceste discuții cu Ministerul Economiei, pentru că și autoritățile locale, prin primarul orașului Slănic, domnul Moraru, își doresc acest lucru. Trebuie să convingem ministerul că pentru noi este foarte important să preluăm chiar și în administrare mina turistică a Salinei Slănic", a declarat în emisiunea „Prahova în 60 de minute" președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top