Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dobre botez 27 ian 2017Ploieștiul nu are arhitect-șef, iar la concursurile organizate de municipalitate pentru ocuparea postului devenit vacant încă din iunie 2016 nu se prezintă niciun candidat, a declarat primarul Ploieștiului în cadrul ședinței de Consiliu Local de vineri, 27 ianuarie 2017.

 

Principalul motiv ar fi nivelul salarizării. Problema este una gravă, modificarea legislativă produsă printr-o ordonanță de guvern de la 1 ianuarie nu mai permite decât unei persoane cu studii de specialitate să ocupe această funcție. În cadrul Direcției de Urbanism Ploiești, singurul arhitect existent este în concediu prenatal, instituția fiind în imposibilitate de a mai elibera certificate de urbanism și autorizații de construcție. Edilul Ploieștiului, Adrian Dobre, a explicat soluțiile care pot duce la deblocarea acestei situații.

 

Din nefericire, am constatat că în Primăria Ploiești s-a produs o deprofesionalizare, avem direcții și servicii unde specializările care ar trebui să se regăsească acolo nu există. Vă dau exemplu Direcția de Urbanism unde, în momentul de față, avem un singur arhitect care este în concediul prenatal. Era singura variantă pe care puteam să o folosim în condițiile prevăzute de lege.

De asemenea, știți că am scos la concurs acest post, din iulie și până acum, de trei ori, ultima dată în ianuarie, și nu s-a prezentat nimeni. Motivele le știți și dumneavoastră, mă refer la nivelul de salarizare, față de posibilitățile pe care le are probabil un arhitect în mediul privat.

Am făcut o adresă către Consiliul Județean să transmitem aceste certificate de urbanism și autorizații de construire în vederea aprobării lor acolo, până la rezolvarea acestei situații. În același timp am făcut demersuri și suntem într-o procedură de transfer a unei persoane, așteptând decât acceptul primăriei respective, și dacă aceasta se va întâmpla, imediat vom avea un arhitect care va fi pus pe poziția de arhitect șef. Este singura variantă rapidă, pentru că, pe lângă faptul că persoana respectivă trebuie să fie arhitect cu atestat, trebuie să fie și funcționar public, conform legii", a explicat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Back To Top