Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 23 iunie 2016Consilierii municipali ploieșteni au validat în unanimitate proiectele prin care s-a luat act de demisia consilierilor Florin Neagu și Răzvan Ursu din cadrul CL Ploiești. Neagu a demisionat din consiliu motivând refuzul colegilor săi de a introduce pe ordinea de zi a forului local proiectul inițiat de el privind preluarea mărcilor Petrolul de către Asociația Petrolul 52.

Florin Neagu și-a pierdut calitatea de membru al PNL încă de anul trecut, acesta fiind un apropiat al fostului primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici. Fostul edil al Ploieștiului nu s-a mai regăsit pe lista PNL în cadrul alegerilor parlamentare, candidând în decembrie din partea ALDE, însă fără a reuși să acceadă în Parlamentul României.

În cazul social-democratului Răzvan Ursu, lucrurile se explică simplu - consilierul PSD a devenit deputat de Prahova, fiind recent validat în funcție.

Următorii politicieni pe listele partidelor sunt Florin Sicoie (PNL) și Cosma Marcian (PSD)

Back To Top