Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

inmatriculari ijp 1Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2013, ce reglementează timbrul de mediu pentru autovehicule, a fost abrogată de la începutul lunii. Din prima zi a lunii februarie 2017, proprietarii de mașini nu mai sunt nevoiți să achite timbrul, această taxă de mediu dispărând definitiv din legislație.

Evident mulți prahoveni au așteptat intrarea în vigoare a măsurii pentru a-și înmatricula autoturismele achiziționate. Iar acum numărul dosarelor care trebuie soluționate a crescut exponențial.
Este aglomerație în fiecare zi la Serviciul de Înmatriculări. A fost implementat un sistem electronic de programare, iar înregistrarea se face pe baza acestuia. Solicitanții pot intra și pe siteul instituției la adresa http://www.prefecturaprahova.ro/serviciul-permise-si-inmatriculari-auto.html  pentru a aplica online.
Numărul de solicitanți este însă mare, iar intervale libere pentru ghișeul care preia rezervările online  mai sunt spre sfâșitul lunii martie, toate intervalele pe luna aceasta și o bună parte din următoarea fiind déjà rezervate.
Sistemul prevede intervale de 9 minute pentru fiecare solicitant, între orele 8.30-15.59.

Back To Top