Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cristian ganea adrian dobreViceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a postat pe Facebook un mesaj în care folosește termeni duri la adresa Teodorei Marin, city managerul municipiului, pe care o consideră vinovată de un comportament „deviant", acuzând-o că jignește și „înjosește" angajații primăriei. Ganea scrie că primarul Adrian Dobre este „lipsit de reacție", viceprimrul considerând că edilul are o atitudine complice față de comportamentul Teodorei marin de „stăpân pe plantație".

Postarea integrală:

PLOIEŞTENII AU FOST ÎNŞELAŢI!

PRIMARUL PLOIESTIULUI ESTE... O FEMEIE – TEODORA MARIN

​​Ieri, 7 februarie 2017, am fost, din păcate, martorul uneia dintre cele mai grotești scene, ca s-o numesc așa, de când lucrez în administrația publică locală.
​​În timpul unei discuții pe tema bugetelor la care participam alături de domnul viceprimar George Pană, domnul primar Adrian Dobre și doamna city manager Teodora Marin, discuția a ajuns până în punctul în care, din bun simț față de participanți, m-am ridicat și am plecat.

Concret, în cel mai mârșav mod cu puțină, doamna Teodora Marin s-a victimizat precizând că este supusă la tot felul de presiuni venite din partea mea și a menționat, apăsat, în timpul discuției, că și eu pun presiune pe dansa cu un scop ascuns, anume, acela de a o forța să accepte plata facturilor unei societăți comerciale. Vă mărturisesc sincer că atât eu, cât și domnul viceprimar ne-am blocat. Domnul Dobre nu a avut nici cea mai mică inițiativă de a o pondera pe doamna city manager, nu mai spun să o oprească, acționând exact ca un complice. ​​

Nu este pentru prima dată când aud, în primărie, că doamna city manager are un comportament deviant. Am primit mai multe reclamații verbale, dar și demisii ale unor colegi din primărie, care pur și simplu nu mai suportă presiunea, jignirile și atitudinea de "stăpân pe plantație ", incalificabila, în primul rand, pentru o doamnă, și, mai apoi, pentru calitatea sa de funcționar public aflat la conducerea municipiului Ploiesti. ​​Am sperat până la momentul discuției menționate mai sus, că aceste derapaje sunt izolate, ori sunt niște greșeli bazate pe stresul specific exigențelor locului de muncă.

Consider, totuși, că trebuie să cunoașteți și faptul că, ​​pe 6 februarie, doamna Teodora Marin a avut o altă ieșire necontrolată la adresa domnei Alina Farcas: "Nu vorbesc cu tine fără să iti pun fiola". Aceste vorbe au fost aruncate cu așa rautate unei colege, doar pentru că aceasta nu dă dovadă de obediența, preferând să se limiteze la îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Toate acestea m-au lăsat mut!

Nu poți să tratezi oamenii din primărie ca pe niște carpe doar pentru că ai putere și ocupi o funcție de conducere!
​​M-a surprins neplăcut și lipsa de reacție a domnului Dobre. Poate și dânsul se teme de Teodora Marin și se comporta ca un subaltern obedient, chiar dacă city managerul este în subordinea dumnealui și astfel de atitudini sunt ieșite din sfera normală a discuțiilor la locul de muncă, mai ales în primăria unui municipiu.

De aceea, ​​îi solicit domnului Dobre, măcar acum, să ia măsurile necesare. Îi solicit, de asemenea, să sesizeze Comisia de Disciplină pentru jignirile aduse de doamna Teodora Marin doamnei Alina Farcas în ziua de 6 februarie. Solicit aceste măsuri și în numele angajaților din Primăria municipiului Ploiești, care au venit la mine și la domnul viceprimar Pană cu demisiile dumnealor, din cauza comportamentului doamnei Teodora Marin. De asemenea, ​​îi solicit doamnei Teodora Marin să își ceară scuze public angajaților primăriei pe care i-a jignit în mod repetat și să își prezinte demisia din funcția pe care o deține.

​​Oamenii din administrația publica locală nu sunt sclavi și, cu siguranță, cei cu funcții de conducere nu sunt stăpâni. În cazul în care dumneavoastră, domnule primar Adrian Dobre, vă doriți menținerea acestei situații tensionate, ignorați comunicatul meu de presă și rămâneți complicele comportamentelor lipsite de bun simț.
​​​​​Viceprimarul Municipiului Ploiești
​​​​​​Ganea Cristian Mihai

Sursa: Facebook/ Cristian Ganea

Back To Top