Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

trafic blocatCNAIR a anunțat că au fost repuse în funcțiune două semafoare în Bușteni, însă compania atrage atenția că instalația care este acționată prin buton de comandă este destinată exclusiv persoanelor vârstnice sau celor cu handicap.

Rămâne de văzut dacă aceste condiții vor fi respectate și dacă, din comoditate, alți pietoni vor recurge la "scurtătură", caz în care cozile care se fac oricum în stațiunea prahoveană se vor lungi considerabil.

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunţă participanţii la trafic că au fost repuse în funcțiune cele două treceri de pietoni semaforizate de pe raza localitații Bușteni. Acestea sunt destinate exclusiv persoanelor cu dizabilități și a persoanelor vârstnice și pot fi utilizate prin acționarea manuală a instalației de semaforizare.
Menționăm, totodată, că în această zonă sunt amplasate două pasarele pietonale, care au ca scop atât fluidizarea traficului rutier cât și creșterea gradului de siguranță rutieră a tuturor participanților la trafic.
C.N.A.I.R. face apel către localnicii și turiștii aflați în zonă să conștientizeze destinația și utilitatea trecerilor de pietoni", se arată într-un comunicat al CNAIR.

Back To Top