Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

grevatce 1Anunțată de data asta, cea de-a doua grevă a angajaților TCE în mai puțin de o lună a lăsat totuși destui ploișteni sau navetiști în stații. Să se încălzească la soare...

În jurul orei 10, la mijlocul grevei de două ore anunțată de sindicaliștii TCE, oamenii se resemnaseră în stația de la Spitalul Județean. Vremea frumoasă i-a amorțit pe mulți pe canapele. Niciun mijloc de transport la orizont. Taximetriștii sosesc unul după altul în viteză, scanează cu privirea hotărâtă și nu sau mai mult de câteva minute. Pleacă la fel de grăbiți să se întoarcă repede.
grevatce 2Să tot fii taximetrist, când transportul în comun e paralizat în tot orașul, exact din vina celor care îl conduc!

Apropo de cei care conduc orașul. N-a venit nimeni să vorbească cu sindicaliștii.

Ion Mișcă, unul dintre liderii angajaților TCE, stă în fața sediului cu un polițist.
Ne spune că n-a venit nimeni și că nu ei, angajații, nici măcar conducerea TCE nu sunt de vină.
Firma de transport public din Ploiești a fost pusă pe butuci prin deciziile dezastruoase luate la beția populismului chiar de conducătorii orașului, de ieri sau de azi. Iar acum cearta e pe legile care permit sau nu acoperirea unor găuri negre la bugetul instiției, pe contractul colectiv de muncă, pe salarii.

Văzând cum compania la care lucrează a ajuns mai rău ca rablele care se strică pe drumul de la garaj la poartă, sindicaliștii și-au pierdut speranța că lucrurile se vor îndrepta curând.
Domnul Mișcă spune hotărât că, de miercuri, nimeni nu mai mișcă! Angajații fac grevă generală. Până atunci, nu se rezolvă nimic. Când să se mai rezolve? Azi, la greva de avertisment, n-a venit nimeni, mâine e vineri, luni și marți- vacanță...

Back To Top