Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După mai multe probe efectuate şi vizite pe şantier, conducerea Primăriei Ploieşti anunţă că podul de lângă Gara de Vest, construit în baza unui amplu proiect european, va fi gata până la finalul acestei luni.

Anunţul vine în condiţiile în care, anterior, autorităţile se aşteptau ca lucrările să se încheie în aprilie. Mai rămân, totuşi, câteva aspecte de rezolvat, cele mai complexe lucrări rămase vizând sistemul de degivrare de pe pod, care va fi instalat pe o singură porţiune, pe benzile de coborâre spre Ploieşti dinspre Strejnic, acolo unde panta este mai abruptă.

Viceprimarul Ploieştiului, Cristi Ganea, a declarat că a fost în vizită pe şantier şi că, pe lângă aceste lucrări, mai trebuie rezolvate şi unele "aspecte birocratice". "Mai trebuie montaţi 11 parapeţi pentru despărţirea benzilor, mai trebuie câteva borduri vopsite, mai este vorba despre semnalizarea rutieră şi cred că cel târziu la sfârşitul lunii ar trebui să fie gata. Încă mai sunt câteva lucruri birocratice, vizând acte care s-au strâns şi îşi urmează cursul birocratic", a declarat Cristi Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Declaraţiile vin după ce, în acest weekend, firma care se ocupă de lucrările la pasajul Mărăşeşti a efectuat o primă serie de probe de încărcare, aducând mai multe maşini de mare tonaj care au staţionat pe pod, pentru a verifica modul în care construcţia se comportă când este supusă unor sarcini mari. Testele par să fi decurs cu succes, iar autorităţile anunţă că pasajul, plus drumul care este realizat de la pod spre DN1 şi giratoriul care va fi amenajat în dreptul intrării spre Parcul Municipal Vest vor fi gata până la finalul lunii mai.

 

Back To Top