Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din jurul Ploieştiului se construieşte un sens giratoriu. Primăria Blejoi a demarat zilele acestea lucrările pentru reconfigurarea zonei care asigură accesul spre şi dinspre Ploieşti, la ieşirea în DN1A din dreptul rafinăriei Vega.

Această intersecţie era cunoscută, de ani buni, ca unul dintre "punctele negre" de pe harta judeţului, din cauza numărului mare de accidente rutiere, cauzate de cele mai multe ori de şoferii care încercau să foreţeze intrarea în drumul naţional. Acesta este şi motivul pentru care aici se realizează un giratoriu, menit să faciliteze accesul şi să-i mai tempereze pe vitezomani.

Proiectul este derulat de Primăria Blejoi, care deţine terenul în zonă, fondurile fiind asigurate de la bugetul localităţii. Este de aşteptat ca lucrările să se încheie în câteva luni, cel mai probabil în această vară, urmând ca, pe durata derulării proiectului, în această zonă să fie impuse mai multe restricţii de circulaţie. De altfel, aici au apărut deja indicatoare rutiere care limitează viteza la 30 de kilometri la oră.

Back To Top