Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a rămas, de vreme bună, fără un operator care să se ocupe de mentenanţa sistemului de semaforizare din municipiu, după ce vechiul contract a expirat iar autorităţile n-au reuşit să organizeze o nouă procedură de selecţie în timp util. Acest impas, pus pe seama unei noi serii de gafe a autorităţilor ploieştene, explică situaţiile care se înregistrează în prezent în mai multe intersecţii importante din oraş, unde semafoarele s-au defectat. Cel mai vizibil exemplu este în sensul giratoriu din faţa Catedralei Sf. Ioan

, la câţiva metri de kilometrul zero al Ploieştiului, unde semafoarele sunt trecute pe galben intermitent de mai bine de două săptămâni, iar zilele trecute aici a avut loc un accident de circulaţie grav. 

Probleme s-au mai înregistrat şi în alte intersecţii intens circulate din Ploieşti, iar, în lipsa unui contract, Primăria nu are pe cine să trimită pentru remedieri.

Autorităţile anunţă că licitaţia pentru selecţia unui nou operator este în derulare, comisia solicitând mai multe clarificări din partea firmelor înscrise. "Licitaţia a ajuns la etapa de evaluare. Săptămâna viitoare este ultimul pas procedural, prin care se solicită documentele care susţin ofertele depuse. Aşteptăm ca evaluarea să se finalizeze cât mai repede şi sperăm ca săptămâna viitoare să putem anunţa câştigătorul", a declarat George Pană, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Back To Top