Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Una dintre cele mai importante direcţii din cadrul Primăriei Ploieşti are, începând de luni, un nou director, potrivit unor surse din cadrul instituţiei, care anunţă că măsura a fost luată în urma intepretării unei sentinţe penale mai vechi. Este vorba despre Direcţia Tehnic-Investiţii din Primărie, la conducerea căreia s-a întors, în această săptămână, Mihaela Iamandi, în ciuda faptului că aceasta fusese condamnată penal pentru fapte comise în precedentul său "mandat" aici.

Primarul Adrian Dobre a semnat dispoziţia prin care, începând de luni, Mihaela Iamandi a preluat din nou atribuţiile de şef al Direcţiei Tehnice, în urma unei analize făcute de jurişti cu privire la sentinţa din dosarul penal al acesteia, sentinţă care introduce un element de noutate, Iamandi fiind condamnată penal, însă magistraţii hotărând să impună un termen de amânare a executării pedepsei, termen în care, potrivit juriştilor din instituţie, aceasta are dreptul să ocupe în continuare postul de director.

În ultimele luni, aceasta a activat tot în cadrul administraţiei locale, la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, în vreme ce Direcţia Tehnic-Investiţii a avut un director interimar, Sorina Şom, care acum a revenit pe postul de consilier.

Mihaela Iamandi a mai ocupat, în trecut, postul de director adjunct la DTI, fiind însă înlăturată în administraţia Volosevici şi lucrând în mediul privat. Aceasta a revenit în administraţia publică în mandatul Bădescu, fiind şi promovată pe postul de director.

Ea a fost condamnată penal acum câteva luni, fiind acuzată că a atribuit un contract unei societăţi de construcţii cu care a avut anterior relaţii contractuale şi că, din postura de membru al unei comisii de angajare, a ajutat la încadrarea unei apropiate pe un post din administraţia ploieşteană.

 

Back To Top