Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În ciuda finalizării proiectului european pentru modernizarea Hipodromului Ploieşti, care a găzduit, deja, mai multe curse de cai, autorităţile locale au în continuare nelămuriri şi solicită efectuarea unei expertize la pista de trap. Primăria a anunţat o achiziţie publică, pentru servicii de expertiză, şi alocă peste 21.000 de lei, fără TVA, pentru acest contract.

Procedura de selecţie a fost anunţată pe pagina de internet a municipalităţii ploieştene, unde se precizează că firmele specializate pot depune oferte până pe data de 16 mai inclusiv.

Firma contractată va avea la dispoziţie 25 de zile pentru efectuarea expertizei şi va avea sarcina să inspecteze calitatea lucrărilor, să constate eventualele nereguli şi să propună soluţii de remediere.

Această achiziţie vine în condiţiile în care, după inaugurarea Hipodromului Ploieşti, crescătorii de cai şi-au exprimat nemulţumirile cu privire la pista de trap, principalul inconvenient fiind legat de duritatea acesteia.

Nu este prima expertiză care se realizează în timpul sau după finalizarea unor proiecte europene, administraţia ploieşteană mai comandând expertize şi pentru verificarea calităţii lucrărilor la liniile de tramvai, dar şi pentru podul de lângă Gara de Vest. De altfel, mandatul actual pare să fie marcat de studii şi expertize la Primăria Ploieşti, senzaţia fiind că autorităţile locale încearcă, de fiecare dată când există suspiciuni, să se "acopere" cu hârtii oficiale.

Back To Top