Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autoritățile județene au pus ochii pe una dintre cele mai periculoase intersecții din Prahova, unde intenţionează să construiască un pasaj suprateran care să reducă semnificativ riscul de producere a accidentelor rutiere.

Potrivit observatorulph.ro, conducerea Consiliului Județean Prahova a depus la Ministerul Dezvoltării proiectul pentru construirea unui pasaj suprateran, în lungime de 201 metri, la km 66 al DN 1, mai exact la intersecția DJ 101I (drumul de acces spre Buda). "Dacă vom primi finanțare prin PNDL vom scoate imediat proiectul la licitație. Sperăm ca până la sfârșitul anului viitor acest pasaj rutier să fie finalizat" a declarat, pentru sursa citată, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.
Aceasta este a doua măsură importantă anunțată, în ultimele zile, pentru DN 1, șoseaua care stabilește un nefericit record al punctelor negre pe harta rutieră. Cel de-al doilea proiect se referă a intrarea în Ploiești, dinspre Brașov, care în curând nu se va mai putea face pe la sensul giratoriu de la Metro (VEZI DETALII).

 

Back To Top