Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

giratoriu bucov stranduluiSensul giratoriu aflat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, la intersecţia dintre DN 1A şi DN 1B, în zona Centurii de Est a municipiului, urmează să fie modernizat în 2017. Anunţul a fost făcut de conducerea Primăriei Ploieşti, care a precizat că proiectul ar putea primi finanţare de la Ministerul Dezvoltării.

Obiectivul de investiţii vizează reconfigurarea intersecţiei între Centura de Est a Ploieştiului şi strada Ştrandului, care se continuă ulterior cu DN 1B, în această zonă existând un sens giratoriu care, după aspect, pare mai degrabă improvizat, fiind realizat din mai mulţi parapeţi din plastic şi beton aşezaţi în centrul şoselei.

Autorităţile ploieştene spun că reamenajarea sensului giratoriu a fost inclusă în lista de investiţii pe 2017, cu două posibile surse de finanţare, una de la bugetul local şi a doua de la Ministerul Dezvoltării, în eventualitatea în care proiectul va fi aprobat pentru a primi bani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

„Am început demersurile pentru modernizarea sensului giratoriu aflat la ieşirea spre Bucov, în dreptul Centurii de Est a Ploieştiului. Am fost pe teren, aşteptăm să vedem condiţiile în care putem interveni. Luăm în calcul două variante pentru finanţarea lucrărilor, fie prin PNDL, fie din bugetul local. Dorinţa noastră este să rezolvăm cât mai repede această situaţie”, a afirmat, astăzi, George Pană, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Back To Top