Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La aproximativ un an de zile de la falimentul SC FC Petrolul Ploieşti şi revenirea în patrimoniul municipalităţii a însemnelor înregistrate la OSIM, autorităţile ploieştene încă au nelămuriri cu privire la modul în care ar putea oferi dreptul de utilizare a acestor mărci către o altă structură sportivă, cu toate că există o cerere fermă din partea AS Petrolul 52, grupare înscrisă în al patrulea eşalon fotbalistic naţional şi care se bucură de o susţinere puternică din partea fostelor glorii şi suporterilor.

În primă fază, autorităţile ploieştene au spus că nu pot oferi mărcile fără a avea o evaluare cu privire la valoarea acestora, evaluare care, după mai multe încercări fără succes, s-a încheiat, în cele din urmă, în această primăvară. Chiar şi acum, însă, continuă nelămuririle, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, afirmând că a solicitat clarificări din partea societăţii care a elaborat respectiva expertiză.

Declaraţia a venit în contextul în care Uniunea Suporterilor Petrolişti a lansat o invitaţie la dezbatere, adresată primarului municipiului şi reprezentanţilor partidelor din Consiliul Local Ploieşti, şedinţa fiind programată vineri. Adrian Dobre a declarat că va avea iniţial o discuţie cu viceprimarii, în condiţiile în care unul dintre aceştia, Cristian Ganea, este plecat într-o vizită de lucru de câteva zile în Bacău, nefiind exclus ca autorităţile să solicite o amânare a şedinţei.

Back To Top