Categorie: Administraţie

pasaj marasesti gara de vestConducerea Primăriei Ploieşti a început astăzi procedura de recepţie a lucrărilor la proiectul european care a vizat construirea podului peste calea ferată de lângă Gara de Vest şi amenajarea zonei cuprinse între acest pasaj rutier şi drumul de acces spre Parcul Municipal Vest. Autorităţile locale au fost astăzi pe şantierul de lângă Gara de Vest

, anunţând că recepţia va dura mai multe zile, mai ales că Inspectoratul de Stat în Construcţii a mai solicitat o serie de documente. În plus, comisia a constatat că mai rămân finisaje de executat, însă autorităţile spun că acestea vor fi gata până la termenul final din contractul de execuţie, stabilit, după o lungă serie de prelungiri, pe 31 mai 2017.

 

Procedura de recepţionare a lucrărilor a început astăzi, la solicitarea executantului, comisia deplasată pe teren stabilind, după prima vizită, că nu sunt probleme structurale şi că pasajul rutier construit în prelungirea străzii Mărăşeşti va putea fi dat în folosinţă la 31 mai. Lucrările rămase de executat ţin de amplasarea unor separatori de sens şi realizarea unor marcaje rutiere, amânate din cauza ploilor din ultima vreme. În plus, la coborârea de pe pod spre Ploieşti, înainte de intrarea în sensul giratoriu existent pe Şoseaua Vestului, muncitorii urmează să mai amenajeze o "insulă", între sensurile de mers, pentru a facilita traversarea pietonilor.

"Astăzi a început recepţia, au participat reprezentanţi din partea constructorilor, proiectantului şi reţelarilor, dirigintele de şantier, expertul care a efectuat ultima expertiză şi, bineînţeles, comisia de recepţie. S-au solicitat documente, care trebuie completate. Şi mai sunt mici lucrări care trebuie finalizate până pe data de 31 mai, la rosturile de dilatare se lucrează încă şi mai sunt mici detalii", a afirmat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

 

Back To Top