Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Turiștii și localnicii care vor apela, în Sinaia, la serviciile taximetriștilor, vor avea la dispoziție, de joi, 1 iunie, mașini de o singură culoare, a anunțat administrația locală.

 


Stațiunea prahoveană este primul oraș din România care adoptă această măsură și cere ca toate taxiurile să aibă culoarea galbenă, cunoscută la nivel internațional ca fiind specifică taxiurilor. "Conform legii, autovehiculele taxi au obligativitatea de a oferi în exterior elemente distinctive prin semne, înscrisuri și culoare, toate vizibile de la distanță. Chiar dacă nu se impune nicăieri în legislație galbenul ca standard unic în vopsirea autoturismelor care operează în transportul public, totuși cele mai multe taxiuri din lume sun galbene. Cercetările făcute de specialiști au indicat că galbenul este o culoare impersonală, dar caldă și ușor de identificat într-un loc aglomerat", argumentează administrația locală alegerea făcută.
Pornind de la ideea că "o destinație turistică atractivă presupune, pe lângă pitorescul peisajelor sau o infrastructură modernă și servicii de calitate, ca și transportul să aibă o importanță deosebită", încă din 2013 CL Sinaia a încercat să impună o culoare unitară a caroseriei pentru mașinile folosite ca taxiuri.
Obligativitatea intră în vigoare anul acesta, pe 1 iunie, iar noile reguli sunt valabile pentru toate cele 67 de taxiuri care operează în prezent în stațiune, anunță publicația Sinaia 365.
Localitatea devine, astfel, potrivit autorităților locale, primul oraș din țară care adoptă sistemul internațional privind culoarea galbenă la taxiuri.

Back To Top