Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ca să nu rămână din nou fără operator pentru mentenanţa sistemului de iluminat public, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că vrea să lanseze luna viitoare o licitaţie pentru delegarea acestui serviciu. Primul pas urmează să fie făcut mâine, când este programată o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, după această etapă urmând ca autorităţile să definitiveze documentaţia pentru lansarea procedurii de achiziţie.

 

Autorităţile au discutat acest subiect şi astăzi, în cadrul unei şedinţe operative convocate de primarul Adrian Dobre înaintea şedinţei propriu-zise a Consiliului Local Ploieşti.

„Se va intra în şedinţă cu propunerea de aprobare a delegării acestui serviciu public, iar luna viitoare cu documentaţia de atribuire. După această etapă, sperăm ca în luna iunie să lansăm licitaţia pentru desemnarea operatorului. Încercăm să ne grăbim, pentru că în septembrie expiră contractul”, a afirmat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Problemele au apărut după ce Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, societatea municipalităţii care s-a ocupat în ultimii ani de mentenanţă, a rămas fără licenţa de operare, după pierderea definitivă a unui litigiu cu ANRSC-ul, care contestase faptul că SGU a încheiat contractul cu Primăria prin atribuire directă.

Din luna februarie şi până în prezent, de mentenanţa iluminatului din Ploieşti se ocupă firma Luxten, în urma unei proceduri de urgenţă organizate după ce SGU şi-a încetat activitatea în acest domeniu. Contractul cu Luxten expiră, însă, la mijlocul lunii decembrie, autorităţile grăbind lansarea unei licitaţii, în speranţa că vor semna un nou contract până la expirarea celui actual.

Back To Top