Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

A patra ediție a Festivalului de artă stradală pentru copii și tineret "Magie, Feerie și Povești" debutează joi, pe 1 iunie, la Ploiești, iar toată distracția va costa ceva, dacă ne gândim că numai concertele de vineri și sâmbătă seară scot din vistieria locală aproape 125.000 de lei, fără TVA.

 

Festivalul va însemna un maraton de patru zile, în care la Ploiești vor avea loc zeci de spectacole pentru copii, ateliere de creație, dar și concerte, organizate în perioada 1-4 iunie (VEZI PROGRAMUL COMPLET AICI). Numai pentru vedetele pe care le aduce în municipiu, vineri și sâmbătă seară, plus închirierea instalațiilor și a scenei, Primăria plătește 124. 450 de lei, fără T.V.A., către SC Produktiv Assets SRL, firma care a câștigat procedura organizată de administrația locală, în această lună. Lora, CRBL, Alina Eremia, Mateo, Liviu Teodorescu și Cargo vor concerta în acest weekend, la Ploiești.
Tot din bugetul local va fi achitată și contravaloarea spectacolului ecvestru care va avea loc vineri, 2 iunie, începând cu ora 10.00, la Sala Sporturilor. Potrivit anunțului pentru procedura în vederea organizării acestui eveniment, el poate costa cel mult 11.340 de lei, fără T. V. A.
Suma se adaugă celor 92.223,94 de lei, fără T.V.A, valoarea contractului câștigat de S.C. Concert Sound Production SRL pentru concertul organizat acum două săptămâni, în municipiu, cu prilejul Zilelor Orașului Ploiești.
Toată distracția din această lună costă, la Ploiești, în jur de 60.000 de euro, cu tot cu TVA.

Back To Top