Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploiești a votat, marți, în cadrul ședinței ordinare, proiectul vizând excluderea consilierului Cristina Enache.

Hotărârea a fost luată la aproape trei luni după ce Enache a fost exclusă din PNL, partidul pentru care a ajuns în Consiliul Local. Aceasta nu mai putea rămâne consilier municipal, odată ce i-a fost retras sprijinul politic.
În ședința de marți, Cristina Enache a ieșit la atac împotriva actualei conduceri a Primăriei Ploiești, indicând probleme majore cu care se confruntă municipiul la acest moment, cum ar fi situația CSM sau cea privind mărcile Petrolul, dar și proiecte de mare interes care întârzie să se concretizeze, cum este cel al noului spital municipal.
Cristina Enache părăsește legislativul local după exact doi ani de la momentul în care ocupa pentru prima dată funcția de consilier. Se întâmpla în aprilie 2015, când aceasta îl înlocuia, cu un an înainte de alegerile locale, pe demisionarul Silviu Constantin.

Back To Top