Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

O idee mai veche, privind construirea unui parc acvatic, renaște la Sinaia, la aproape 10 ani de când a fost anunțată prima oară. Autoritățile pregătesc, acum, studiul de prefezabilitate, care să ofere informații generale despre ce ar însemna, în prezent, o astfel de investiție, și dacă ea este oportună.

Prima dată s-a vorbit despre un aquapark pe Valea Prahovei, mai precis la Sinaia, în 2008, când autoritățile locale anunțau construirea unui astfel de obiectiv la marginea pădurii, în zona înaltă a staţiunii prahovene. Parcul de distracții ar fi urmat să fie ridicat la pachet cu un mall, iar toată povestea avea să coste în jur de opt milioane de euro. Numai că proiectul a picat, odată cu venirea crizei economice, deoarece nu s-au găsit investitori interesați de un parteneriat public-privat în acest scop.
Iată, însă, că inițiativa este reluată acum, după nouă ani, când Primăria Sinaia a și lansat o procedură de achiziție în vederea elaborării studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui aquapark în stațiune. Acesta ar urma să fie amenajat în zona străzii Carierelor.
Studiul de prefezabilitate ar urma să ofere date privind amplasamentul și terenul, scenarii tehnico-economice, costurile estimative, dar mai ales necesitatea și oportunitatea efectuării unei asemenea investiții.
Foto ilustrație

Back To Top